nederlands | english
Home » Meer info » Het bedrijf  
ZOEK  
Het bedrijf
 
Neem direct contact
met ons op voor een vrijblijvend advies »

 

 

Het bedrijf

Lejan is al drie generaties lang een specialist in verpakkingen. Wat als een atelier voor de productie van reistassen en koffers is begonnen waar alles handmatig werd gedaan, is nu een modern productiebedrijf waar gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technieken, machines en materialen.
Wat is behouden is het vakmanschap, de persoonlijke aandacht voor klant en product, de creativiteit en de kwaliteit én functionaliteit van de verpakkingen. Vernieuwen en het hebben van een visie zitten ook in de genen van Lejan.
Vanaf 1937 richt Lejan zich met de flightcases, kisten, koffers, tassen en interieurs op de zakelijke markt. Business to business en face to face zaken doen, biedt Lejan de kans om innovatief te zijn. Bij Lejan draait alles om het meedenken met u als klant, ontwerpen van nieuwe verpakkingen en het passen en meten om zoveel mogelijk bescherming te bieden aan uw kostbare en kwetsbare producten.
Het eindresultaat is een kwalitatief hoogwaardige en representatieve verpakking..

Het aanbod van Lejan

-   research and development
-   fabricage in eigen huis
-   just in time levering
-   groot assortiment
-   een accountmanager die weet wat u wilt en wij kunnen.
-   kennis van wet- en regelgeving op het gebied van verpakkingseisen die gelden voor internationaal (lucht)transport
-   logistieke diensten en magazijnfaciliteiten: vullen, ompakken, inpakken, opslag, overslag, afhandeling en distributie

 

Industriële verpakkingen

Deze business unit van de LEJAN group ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige, duurzame verpakkingen voor de sector
industrie en handel. Standaard of tailor made, altijd topkwaliteit.

Brands

Deze unit beheert de exclusieve distributierechten voor de Benelux van merken als Tony Perotti lederwaren, Roncato reisartikelen, Delsey reisproducten en GT-Professional cases.

Airline Products

Klanten zijn luchtvaartmaatschappijen en luchthavenbedrijven die ondersteunende diensten leveren op de luchthavens. Producten die tot deze business unit behoren zijn amenity kits, luggage dimension checkers, onboard medical cases, instrument transport boxes e.v.a.

Sales & Event Promotions

Deze jongste business unit richt zich met name op advies, begeleiding, vervaardiging en uitvoering van sales & event promotion projecten.
Hierbij kunt u denken aan; merchandising, field promotions, promotionele kleding, promo cosmetics, internet producties en evenementen organisatie.

 


 

 


 
 Lejan - koffers, kisten & flightcases op maat
 Hollandse Kade 26
 1391 JD Abcoude
 Nederland
T : + 31 (0)20 - 411 28 80
F : + 31 (0)20 - 411 06 22
info@lejan.nl
www.lejan.nl
contact     sitemap     faq     partners 


Facebook Twitter